fredag 3 juni 2011

Kattlåda

Ett lik, kan aldrig dö. Det kan ruttna och bli en del av kretsloppet, men det dör aldrig. Ett lik är med andra ord odödligt. Alltså är hemligheten bakom odödlighet att aldrig vara vid liv. För vi vet nog alla att det är stor skillnad mellan odödlighet och att leva för evigt. Ett rykte kan bli odödligt då det formas till en myt eller legend. Men för att leva för evigt, så måste det vara en organism som faktiskt innehaver ett liv.
Då världen en vacker dag också kommer förgås, så är inte odödligheten något evigt i sig heller.
Alltså kommer dessa odödliga miljöpartister en vacker dag dö ut, oavsett om de inte kan dö.
(Läs inlägget odödlig för att koppla sammanhanget?)


Om man vill leva sitt liv i misär, så är ett tips att inte tömma kattlådan på ett bra tag, om man har katt vill säga. Om man struntar i att tömma lådan i över en månads tid, så kommer hela hemmet börja stinka kattlåda. Vilket i sig även resulterar i att hela hemmet bli själva kattlådan. Om man vill att denna processen skall ske snabbare, så bör man införskaffa sig ett flertal katter. Då går det snabbare.
Om man låter bli att tömma lådan tillräckligt länge, så sätter sig lukten i kläderna, så du luktar kattlåda vart du än går. På det viset sprider du din miserabla livstil till matbutiken när du går för att köpa kattmat.
Ett bra tips för att sprida ditt välde är faktiskt att gå in i en klädbutik, med din stinkande klädsel, byta om i en provhytt, och gå ut med de nya byxorna, och då lämna kvar de gamla stinkande i butiken.

Om du går steget längre och fortfarande inte tömmer lådan, eller vid detta laget sanerar huset, så sätter sig doften även fast på din kropp. Vad du än gör, till sist, kommer du att lukta kattlåda.
Så om en kattälskare med flertal katter dör, bör denna hoppas på att den blir funnen ganska snabbt, om denna personen inte vill att dess lik skall lukta kattlåda i sin kista. Så är man en kattälskare, är mitt tips att skaffa sig barnbarn eller nått liknande, och ha bra kontakt med dem. Om man nu inte vill att ens kista ska lukta kattlåda. Det finns det säkert folk som vill. Jag dömer inte dem för det, men jag vägrar faktiskt gå på deras begravning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Du har rätt till min Åsikt