fredag 27 juli 2012

Ekonomisk rådgivning

Om ni inte tänkt på det, så är det ingen ovanlighet att man inte kikar närmre på räkningarna man faktiskt betalar. Man bara öppnar dem när man får dem på posten, kollar summan, och sedan betalar man dem. Detta slöa beteende kan utnyttjas.

När räkningen kommer hem i din postlåda, öppna den då utan att slita sönder kuvertet. Veckla ut räkningen, lägg det i din scanner och scanna in det till din dator. Sedan öppnar du upp det i ett fotoredigeringsprogram (till exempel Photoshop). Ändra sedan ditt namn, samt adressen till exempelvis din grannes namn och adress. Skriv sedan ut kopian som inte längre är adresserad till dig. Vik ihop den som en riktig räkning, glöm inte att många räkningar är trycka på båda sidorna av pappret, så ta med båda sidorna på samma papper. Lägg det sedan i kuvertet din räkning kom i. Försegla kuvertet. Lägg kuvertet i din grannes postlåda när ingen ser.
Helt plötsligt är din räkning betald utan att det kostat dig något.

En del kan tycka detta är bedrägligt och elakt gjort, så se till att bara utsätta grannar du inte gillar för det.

Detta är inte bara ett ekonomiskt sätt att få sina räkningar betalda, det kan även anses som ett riktigt fräsigt Månadens bus


Fakta:
  • Den absolut första kloningen genomfördes redan år 1885.
  • Alla delar och celler av människokroppen förnyar sig med tiden. En lever tar till exempel 300-400 dagar på sig att återskapa sig. Skelettet tar cirka 10 år på sig. Dock skapas de nya cellerna och delarna som andra-hands-produkter. Det vill säga att en 5 år gammal lever återskapar sig som en 5 år gammal lever. Så varje gång något återskapas är det stort sett sämre än det som det återskapades ifrån. Lite som när man kopierar en film från ett gammal VHS-band till ett annat VHS-band. Då blir kvaliteten sämre. Om du kopierar den nya kopian till ännu en kopia, blir den nya kopian lite sämre än den föregångna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Du har rätt till min Åsikt