söndag 20 mars 2011

Sömngångare?

För några timmar sedan fick jag besök som informerade mig om att jag, denna morgon, medan jag sov, eldade ner grannbyggnaden. Något jag missat totalt. Jag var tvungen att gå ut på balkongen för att kika. Genast när jag öppnade balkongdörren så slogs jag av att det luktade, så där miljöfarligt, bränt. Mycket riktigt så var jag en grannbyggnad fattigare.
Jag måste varit väldigt uttråkad då jag tydligen gått i sömnen och eldat upp en byggnad för att roa mig.

Det är inte första gången jag fått veta att jag gör såna här saker i sömnen.
Förra året så fick jag reda på att jag tydligen hade bombhotat kommunhuset i byn. Även det medan jag sov. Det borde också vara ett tecken på tristess?

Förra året fick jag också reda på att jag hade dumpat ett gethuvud på soptippen. Även detta verkar ha skett medan jag sov. Vart resten av geten tog vägen, har jag ingen aning om. Kanske åt jag upp den innan jag vaknade. För om jag minns rätt kände jag mig ganska mätt när jag vaknade.

Det är tur att folk hör av sig och frågar varför jag eldar ner byggnader och kastar gethuvuden kring mig, så jag vet att detta är saker jag tydligen gör, annars hade jag inte haft en aning om vad jag kan få för mig... kanske

Jag tycker dock det är ganska illa att jag tydligen har mer skoj när jag går i sömnen än när jag är ute och går i vaket tillstånd. Jag funderar lite på att sova mer än jag brukar göra. Det verkar som mitt liv är mer intressant när jag sover.
 

1 kommentar:

Du har rätt till min Åsikt