tisdag 27 oktober 2009

Konsten att grilla

Att grilla är manligt, och skall genomföras av män. Annars är det inte äkta grillning.
Jag ska nu gå genom lite grundläggande fakta för en bra grillning.

Först och främst ska du helst inte ha betalt för grillen, gratis är gott som det heter. Så om du använder grannens, har stulit en grill eller sätter eld på en halv skog är det att föredra framför att köpa en grill.

Sedan är det viktigt att man använder flitigt mycket tändvätska, allt under en halv flaska är för lite. Man får gärna hälla liten utanför grillen om allt inte får plats i själva grillen. Tänk på att en gräsmatta alltid är finare när den står i lågor.

Glöm inte att du måste ha grillen intill något som än lättantändligt, spänning i vardagen har allt för få dött utav. Så ställ den gärna nära en vägg, en buske eller en irriterande granne.

Gör gärna upp eld på eget kreativt vis utan tändstickor eller tändare. Det känns alltid bättre om man skapar eld på klassiskt vis. Det vill säga ta hjälp av en brödrost.

När det brinner som mest, ta då gärna fram tändvätskan på nytt och ös på det som finns kvar i flaskan. Detta imponerar på kvinnorna och frambringar fina stora lågor. Det gör inget om det brinner runt grillen, det gör bara att du kan grilla lite marchmallows över denna eld medan du väntar på att glöderna blir grillvänliga på grillen.

När du grillar så är det sedan viktigt att veta att det inte är riktigt mat om det inte är cancerframkallande.

Nu har du all fakta för att lyckas med en bra grillning. Good Luck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Du har rätt till min Åsikt