tisdag 21 april 2009

Suede i Skåne

För att läsarna skall förstå det interna skämt som nog kommer infinna sig med lite jämna mellan rum på denna bloggen hädanefter, så kommer jag nu redogöra för vad det är.

Jag var i Skåne en sväng och drack bärs, sköt k-pist och såg lite film. Hamnade efter ett tag hemma hos min älskvärda storebror Monster. Det var en söndag, och på TVn så kantades av amssa repriser till allas glädje. Vi hade ständigt samma kanal då det blev ett Project Runway maraton för oss. Något som vi tyckte var massvist underhållande.

Vi fastnade för karaktären Suede, och han skapade ett internskämt mellan oss. Han pratar liksom om sig själv på ett underhållande vis. "Suede loves that" osv...
Monster började först med att säga Monster när han pratade om sig själv osv... detta var lite underhållande men inte tillräckligt. Vi upptäckte att det var roligast om vi också använde oss av Suede, istället för våra namn. Vi började med att bara använda engelska till det, men jag insåg snabbt att det fungerade lika bra, om inte ännu bättre, på svenska.

Vi körde vidare på detta när vi var med familjen och grillade också, det fungerade bra... i alla fall för oss, vi hade kul åt det.


Suede tycker att ni också ska börja med detta.

1 kommentar:

Du har rätt till min Åsikt