lördag 25 april 2009

Det ligger en man i Suedes soffa

Suede blev sent på fredagen bjuden att dricka öl hos en Cliff. Suede tyckte det lät som en bra idé, han hade ju faktiskt folk öl i kylen.

På väg till denna Cliffs lägenhet såg Suede massa fjorton-femton åriga barn springa runt. En av dessa som hamnat i målbrottet frågade om Suede kunde bjuda honom på en öl. Suedes grepp om hans kasse med öl och chillinötter hårdnade och han svarade bestämt; "eeeeh...NEJ?"

Väl framme hos Cliff så träffade Suede folk som efter ett tag mindes att de träffats tidigare under alkoholens påverkan. Även några som han inte hade träffat, men Suede hälsade artigt och presenterade sig för folket, som sa sina namn tillbaka. Namn som två sekunder senare glömdes bort av Suede, men Suede kände att det kunde kvitta. Man kan kalla alla Suede ändå, det blir bättre då.

Efter ett tag kom en flicka med en iller. Suede utbrast; "Göran!?" och var väldigt lycklig.
Detta var dock inte Göran, fick Suede besviket veta. Illern hette Kikki, för det var en hona. Suede ignorerade detta faktumet och kallade illern Göran ändå. Suede var glad över att kunna partaja med illern Göran.

En man med tveksamt ursprung började prata med Suede om att han hade suttit inne med trevliga skåningar. Suede kändes sig lita illa till mods av att tala till manne, ville att han skulle försvinna, men han gav sig inte av. Suede blev lite irriterad på mannen.

De små pojkarna i målbrottet samlades tydligen utanför Cliffs köksfönster. De Sa att Nettan var tjock, Nettan blev inte glad. Nettan överreagerade och skulle ta med den smått irriterande mannen ut för att läxa upp de små barnen. Barnen gav sig iväg. Nettan och några till snackade strunt om barnen för att de var fega och hade bråkat med fel personer. Suede tyckte barnen var kloka som gav sig av, tyckte de gjorde det ena logiska. Men de övriga var höga på adrenalinet de fått av att tuffa upp sig mot barnen, så de lyssnade inte på Suede.
Nettan tyckte det var kul att klaga på Cliff. Så Suede och Cliff gick på krogen, tio minuter innan de stängde.

Suede träffade lite kul folk utanför krogen. Bland annat en kort individ på kryckor som Suede underhöll sig med att mobba. Kryckindividen ville då kramas med Suede, det fick han.

Suede gick tillbaka till Cliff för att hämta dricka och dra vidare. Någon hade tyckt det var en bra idé att fylla lägenheten med pepparspray, det sved lite i Suedes ögon och näsa när han hämtade sina folköl.

Hamnade på Hotellet tjugo minuter innan de stängde. Träffade Persson och Ekner, hade Suede gärna sluppit. Men Suede träffade även Malin, och det tyckte Suede var trevligare. Hon hade klippt lugg, Suede tyckte det var fult, grimaserade lite.

Fem personer hamnade i Suedes lägenhet för att avsluta kvällen.

Det ligger en man i Suedes soffa...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Du har rätt till min Åsikt