söndag 24 juni 2012

Midsommartältning

Är det bara jag som avskyr när DETTA händer?
Det är okej när det är färskt och inte börjat lukta än, men om man ska åka långt så är det väldigt irriterande. Man förlorar lätt aptiten när man ska äta den - normalt sett - oaptitliga maten, och samtalen blir väldigt ensidiga.


Hur som helst har det varit Midsommarafton, ifall någon missat det. Det firades på en camping, i ett tält med två män. Den ena lite bakom flötet, så han lyckades inte krypa in i sin sovsäck - som dessutom saknade dragkedjan - utan han bestämde sig för att använda den som kudde istället. Jag vaknade lite ibland av att han försökte sno min sovsäck. Det gick inte så bra för honom.
Vi träffade folk som bjöd in oss i deras gemenskap. Eller, det var väl egentligen bara en person som bjöd in oss till gemenskapen, men när ambulansen kom för att hämta honom så fick vi ändå vara kvar. Okej, de slängde ut oss en gång, men de bjöd in oss snabbt igen. De försökte även lura i oss att vi försökte stjäla deras grill, men vi gick inte på det.
Vi träffade sedan Jons arbetskollega, som försökte grilla en flintastek på en släckt engångsgrill som var mindre än steken. Det gick inte så bra.
Jon badade, och vi filmade hans rumpa.
Det var en gemytlig afton och Koma spydde tillräckligt långt borta från tältet för att det skulle räknas som acceptabelt.
Det var vått men trevligt. Vi fick nästan ihop båda tälten igen.Månadens bus
Min ena bror har busat på sitt jobb (som taxichaufför) genom att prata som om han vore en pilot istället för chaufför. Han finner det hela väldigt underhållande och skrattar åt passagerna som tydligen inte förstår skämtet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Du har rätt till min Åsikt