fredag 22 juli 2011

Ingenting

Ibland dansar vildsvinet runt busken med igelkottstaggar i nosen. Då vet man att våren är död och att tomten snart kommer för att stjäla all glädje från påskharen. Tomtar, stora som små, kommer smeta smör på din bil och jaguarer kommer emigrera till Turkiet. Det är där alla spanska flugor samlas på höstkanten, då när alla löven dödar gräset. För vad är väl en femma värd om man inte har den med sig när man skall handla?
Ibland tror jag att jag hittar på mer än vanligt, bara för att veckan varit lite tråkig.
Dock var jag i Ullared i måndags, och under hela tiden jag var där kunde jag inte sluta nynna på Inspector Gadget. Det kändes bra. Men annars har veckan bara bidragit med indragna orsaker till att hitta på något, känns det som idag. Därför skriver jag inget vettigt här utan bestämmer mig istället för att svamla. Det kan jag, det sa min gamla tandläkare till mig. Det var inte samma tandläkare som jag svalde gummit runt borren på dock, utan en som jag hade när jag fick tandställning. Jag passade aldrig riktigt i tandställning, som de där oskyldiga tonåringarna i porrfilmer.
Man kanske tycker att jag borde ha mer att berätta om mitt besök i Ullared när man sett TV-programmet. Men jag var nog ofokuserad, kan ha att göra med damen som stod framför på vägen in som hade lika bred rumpa som jag är lång. Det var intressant att se hur den smala mannen intill gick och höll hennes hand. Jag kunde svära på att jag tyckte höra honom nynna på "I like big butts and I can not lie". Men jag inbillade mig nog.


Förra veckans sju-punkts-lista:
 • En pimpad barnvagn är en dyr barnvagn
 • Luktar ditt kiss svavelsyra? Då borde du nog gå till doktorn
 • Criollo är den finaste chokladbönan
 • Det är ofta ett dåligt tecken när saker knakar
 • Det är ungefär samma kroppskontakt i damhockey som i herrtennis. (Att förbjuda kroppskontakt i en sport som damhockey är samhällets sätt att säga åt kvinnorna att de bara får bruka våld i gyttjebrottning)
 • Det är inte socialt accepterat att bada naken i bollhavet på Ikea
 • Fimpar och tuggummin klassas inte som skräp
 •  
  Nästa vecka hoppas jag folk börjar campa på mina föräldrars gräsmatta. Mest för att min far hade blivit irriterad över att han inte kan klippa gräset då. 

   1 kommentar:

   1. Jag har kommit kommit på en punkt till :D
    * Man ska inte byta blöja på en pojk bäbis direkt efter att han sovit i några timmar för då får man en gratis dusch av gult vatten o.O

    SvaraRadera

   Du har rätt till min Åsikt