onsdag 13 juli 2011

Gul bil

Jag satt på bussen hem när jag såg en gul bil. Det satt ingen bredvid mig, så jag slog till tanten som satt framför mig så hennes vita hår blev rufsigt. Hon kollade på mig ett tag, jag kollade tillbaka. Hon sa något, jag lyssnade inte. Hon kollade på mig ett tag till, jag valde att fortsätta kolla tillbaka. Vi satt så ett bra tag, hon pratade ibland, för jag såg att hennes läppar rörde sig. Men jag struntade att skruva ned ljudet på Ipoden. Istället stirrade vi vidare på varandra. Sen tyckte jag mig se en till gul bil, så jag smällde till henne på nytt. Sen gick jag av bussen, hon stirrade på mig genom fönstret. Jag valde att inte såra henne genom att berätta för henne att hon inte var min typ.


Jag har hört rykten om att man lär sig något nytt varje dag. Så jag ska därför försöka anteckna vad jag lär mig varje dag. Det borde innebära att jag har en sju-punkt-lista att dela med mig av här till er varje vecka. Här kommer förra veckans sju-punkt-lista över vad jag lärt mig.
Sju-punkt-listor kan dyka upp lite oväntat med ojämna mellanrum på bloggen framöver. Hoppas det blir en uppskattad sak. Kommentera gärna saker ni lärt er under dagen genom att lämna era åsikter här på sidan.För skojs skull, nominera gärna Boulehavet här: BlogAwards.

1 kommentar:

  1. Jag har lärt mig att man inte ska härma en gammal tant när man är hes, för då kommer man va hes i en vecka framöver om inte mer x)

    SvaraRadera

Du har rätt till min Åsikt