fredag 15 april 2011

Lite fakta

Visste ni att kroppen inte absorberar alla procenten alkohol när du dricker starköl/starksprit. Alltså är det alkohol i ditt urin under tiden och strax efter du dricker. Det betyder med andra ord rimligtvis att du kan bli onykter av att dricka det urin som då lämnar din kropp. Tåls att tänka på.

Dock så är det så att urin kan ge dig blek hy. Så tycker du om att vistas i solen rekommenderar jag dig att undvika att dricka ditt urin.

Många som druckit urin tror att deras bleka hud beror på annat. Till exempel att de varit i källaren för mycket. Men att vistas i en källare lång tid utvecklar däremot bättre mörkerseende, vilket gör att man blir bättre jägare på nattetid. Har man tur kan det även göra att ens naglar blir tjockare och tåligare, så man möjligen kan odla klor.


Jag tänkte nu dela med mig av ett fint raggningsknep. Fråga ditt offer om du får berätta vad klockan är. Gör det gärna på en krog, konsert eller annat högljutt ställe. Då är det större chans att han/hon hör fel, och berättar för dig vad klockan är. Nu har du alltså ett utmärkt skäl att bli upprörd och skälla ut han/hon. Skrik om hur ni aldrig kommer få någon framtid, då han/hon aldrig lyssnar på dig, stå på dig, var högljudd. Han/hon har sedan ingen möjlighet att neka dig framgång, då du redan nekat han/hon det nöjet. Läser du av situationen som sådan att hon/han inte velat neka dig framgången, så erbjuder du dig jobba på er relation för att få en ljusare framtid ihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Du har rätt till min Åsikt