måndag 2 maj 2011

Det regnar...

Idag skulle jag varit i Broby och skrivit in mig på arbetsförmedlingen där, så att jag har handläggare i rätt kommun. Det sket sig. Jag hade tänkt ha en guide med mig, så jag skulle hitta, då jag inte varit i Broby på, tja, jag är inte så säker på att jag varit där ens. Dock visade sig att jag hade fel telefonnummer till min guide. Så det blev till att leta rätt på en karta och lista ut vart jag skulle hoppa av bussen och sedan kunna gå till förmedlingen. Fast det får bli en annan dag.
Samtidigt är det också tänkt att jag innan torsdagen, denna vecka, ska skriva in mig på Komvux. Vilket innebär att jag nu väntar på att få mitt gamla betyg på posten. Vilket jag borde fått redan. Det kom inte idag heller, så det blev inte att fixa det istället för Broby-utflykten heller. Så när posten hade kommit ringde jag till min gamla skola som skulle skickat betyget till mig. Men där vägrade de att svara.
Med andra ord så var dagen ganska meningslös. Dessutom regnar det.


I helgen firade jag tydligen valborg genom att bli bortkörd från en fest för man tydligen inte fick elda upp åkrar där. Men det var aldrig någon fara med åkern, jag brann mer än den.
Jag tror jag hade trevligt i alla fall, baksmällan slog igång först sent nästa kväll, och det borde vara ett starkt tecken på det. Hann till och med spela fotboll med min bror innan den slog till på allvar. Två mål gjorde jag också.

Råwbin tyckte vi skulle välta kor. Det tyckte inte jag. Att välta kor är tråkigt. Jag brukar välta tåg istället. Skälet till att det finns så få telefonkiosker kvar i Sverige är för att jag välte nästan alla när jag övade inför att välta tåg. När man sedan vält några tåg så vill man ha en större utmaning. Då började jag välta tåg som var i rullning. Jag började med de som körde långsamt, och ökade efter hand till de som var i full fart. Det är viktigt med tajmningen när man välter tåg som kör snabbt. Det är inte alla som klarar det, och en gång gjorde även jag fel. Jag bröt då mitt lillfinger. Det gör skitont att bryta sitt lillfinger. Inget jag rekommenderar alls faktiskt. För er kvinnor som läser detta kan jag säga som så här; det är värre än att bryta en nagel. Det var därför jag ryckte till när jag bröt fingret, vilket resulterade i att jag misslyckades med att välta tåget. Då blev jag arg och välte en friggebod i ren frustration.
Fast... nu ljög jag. Jag har aldrig vält något tåg, eller nån telefonkiosk. Men en gång välte jag ut mitt ex från sängen. Fast då blev hon arg, så jag låtsades att jag sov.

2 kommentarer:

  1. Jag vill också välta tåg och folk i rullstol. De kunde haft mjuka rullstolar studsar

    SvaraRadera
  2. Som jag sa till dig tidigare. Det är lättare om man övertalar alla i tåget, innan det åker, att alla ska hålla sig på en sida av tåget. Då blir det lättare att välta det. Men än så länge har jag inte lyckats hitta något tåg där alla som åker med det går med på detta. Folk är elaka och vill inte samarbeta.

    SvaraRadera

Du har rätt till min Åsikt