lördag 26 oktober 2013

Duschsnask

Förra helgen fann jag något som liknade en ostbåge i duschen. Jag är inte hundra procent säker på att det var en ostbåge. Den var våt och hade förlorat lite av sin fina form. Jag har ingen aning om hur en ostbåge letat sig in i duschen, eller hur länge den faktiskt legat där och dragit åt sig vattnet. Om jag hade vetat det kanske jag hade vågat konstatera ifall det verkligen var en ostbåge eller inte. Nu bara såg jag på den, ryckte lite på axlarna, och duschade färdigt. Hade jag vetat att den varit färsk, så hade jag ju vågat smaka så jag vetat med säkerhet om det faktiskt var en ostbåge, men nu vågade jag inte.
Dock ställde jag mig frågan om hur den faktiskt hamnat där. Hade jag fått med mig den in mellan mina tår? När åt jag ens ostbågar senast? Med tanke på hur längesen jag åt det, så borde jag inte vara skyldig till ostbågen i duschen. Kanske någon annan hade haft med sig ostbågar i duschen, som duschsnask. Fast som duschsnask är nog inte ostbågar det bästa valet. De blir så sunkiga av vattnet. Hårda karameller funkar bättre i duschar, samt klubbor. Klubbor är bra duschsnask. Jag borde ha med mig klubbor in i duschen oftare. Hur som helst ska jag i alla fall inte ha med mig ostbågar, de kan man inte ens identifiera efter ett tag.


I övrigt har jag funderat på vad den stora skillnaden mellan botox och limstift är.  I viss mån kan limstift hålla tillbaka ens rynkor. Man skall bara lära sig hantera limstiftet mästerligt, sen kan man se ung ut på nytt. Ifall man inte lyckas att limstifta sina rynkor till obefintliga på vanligt vis kan man använda det mer som botox, injektera det. När jag pratat med andra om det, har de sagt att man nog blir lite stel i ansiktet av det, fast det blir man ju även av botox. Kan det vara så att botox rent av består av limstift? Det är en konspiration? Han de ljugit för oss bara för att limstift låter billigare? Det är viktiga frågor att ställa sig själv. En annan viktig fråga är vem som skall testa skillnaden.


När man tänker på limstift så kommer jag genast in på skor, för vem har inte försökt laga sina favoritskor med limstift när man var liten. Jag blev alltid så besviken när det inte höll. Sen planterade min mor blommor i skorna för att få mig att sluta använda dem.
En uppfinning som redan borde finnas är termos-skor. Det verkar bara så logiskt i mitt huvud. En termos, som man även kan använda som sko. Jag ser bara fördelar med denna uppfinning. En bra termos håller temperaturen, vilket innebär att när det är kallt ute, så värmer du samtidigt dina fötter. På sommaren kan du även kyla ner dem med kallt innehåll i din termos. En annan fördel är ju att de är lätta att bära med sig, man har liksom dem på fötterna, lättare kan det knappt bli. Lite extra vikt på fötterna innebär bara att man tränar benen mer, vilket ju är hälsosamt. Sedan kan det även bli så att ens fötter ser större ut, och vi vet ju alla vad det indikerar på. Alltså enbart fördelar, så frågan är ju bara varför i helskotta ingen har konstruerat ett par termos-skor än för. Sätt igång och skapa för bövelen.


Jag måste dock erkänn att jag just nu är ganska disträ och kan inte komma på vad månadens bus var riktigt. Jag får helt enkelt försöka återkomma gällande det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Du har rätt till min Åsikt