söndag 10 februari 2013

Barnvagnsgrill

Kom precis på att jag totalt glömde bort att skriva något inlägg här förra veckan. Jag ber om ursäkt.
Jag ska försöka åtgärda det med två inlägg under en vecka inom snar framtid. Mer än så säger jag inte om den saken.

En fråga jag ställde mig under en lektion för ett tag sedan var; Vad är motsatsen till idé?
Är det någon som vet det? Meddela mig gärna om ni vet.

Det var på samma lektion då någon råkade nämna att hen växt upp med Jesus Kristus. Det borde logiskt sätt innebära att hen är över 2000 år? Jag ställer mig kritiskt ställd till utlåtandet.

När vi skulle börja diskutera om Antika Greklands kultur på en lektion så nämnde de att det var Greklands guldålder. Jag kände mig förvånad, jag trodde de befann sig i sin guldålder nu. Tydligen räknas det inte som en guldålder när man satt hela sitt land i finanskris och röstar in nazisterna i sin regering. När var då Tysklands guldålder?

I övrigt funderar jag på att ta patent på Barnvagnsgrillen. En grill som ser ut som en barnvagn. Man byter ut tyget till sånt där eldtolerant tyg som brandmännen använder sig av. Barnvagnen ska givetvis vara i rullbart skick. Det ska se ut som en riktig barnvagn, fast man ska kunna grilla i den.
Kan se kul ut när man går med en barnvagn på en camping, sedan helt plötsligt hiva ner grillkol i den och spruta tändvätska i den för att sedan kasta ner en tändsticka.
Jag ser bara fördelar i denna design.

1 kommentar:

  1. Motsatsen till idé borde väl vara något i stil med "realitet" eller "verklighet" eftersom en idé per definition endast är något som kan existera i tanken/fantasin. Så fort en idé blir verklighet slutar den ju vara just idé...

    SvaraRadera

Du har rätt till min Åsikt