lördag 27 oktober 2012

Knappjävel

Nu har faktiskt första snön landat i Skåne, vilket innebär att tävlingen gällande knappen har upphört. Ingen vann, alla förlorade.

Fick in några usla förslag på vad frasen/anteckningen (besviken på knapp) kunde innebära, men de var som sagt usla. Jag anser personligen att mina egna förslag var de som höll högs standard.
Här har vi några av förslagen jag kom med själv:

  • Knapp på leksak inne i en leksaksbutik ville inte fungera
  • Knapp på leksak inne i en leksaksbutik gjorde inte det jag önskade att den skulle göra
  • Knapp på kvinnas byxor ville inte lyda mina befallningar
  • Stop-knapp på buss ville inte fungera

Jag tror dock inget av dem är rätt heller.
De tävlingsförslagen jag fått in publicerar jag inte. De var för dåliga.Igår hamnade jag tydligen i bråk med en dam på grund av att jag inte tyckte om en tröja. Jag var onykter och blev bjuden på kebab. Ena kunden där hade en tröja som var väldigt ful. Så jag råkade slänga ur mig att den var lite småbögig. Tydligen ansåg damen som hörde det att jag då var kränkande mot personen i tröjan, då han faktiskt var homosexuell. Jag hävdade dock att kommentaren då enbart var mer passande.
Hon vägrade låta mig gå ifrån kebab-stället innan jag bett om ursäkt. Då jag vid detta tillfälle var ganska alkoholpåverkad, så hade jag redan glömt vad det egentligen var jag skulle be om ursäkt för. Samt att damens attityd fick mig att vägra göra som hon sa. Meningsskillnader byttes och volymen på grälen höjdes hela tiden. Hon började gå till verbala angrepp och jag kände mig nästan lite kränkt.
Plötsligt kom det en kille inrusande i kebab-restaurangen och skulle slåss för att han ansåg att kvinnan behövde hans hjälp. Dock var det inte mig han ville slåss med. När kvinnan sedan inte såg på, så gick jag och pratade med mannen vars tröja jag ansåg ful. Bad om ursäkt om han tagit illa upp. Sedan gick jag ut när damen inte såg på. Fast jag vinkade vänligt. Man ska alltid vara hövlig, det är viktigt.
Detta är andra gången (vad jag minns) som jag hamnar i gräl på grund av att jag inte gillat ett klädesplagg. Ganska underhållande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Du har rätt till min Åsikt