onsdag 17 augusti 2011

Trottoarsmördare

Tanken slog mig idag att jag möjligen gått upp lite i vikt. För när jag gick till kiosken innan idag så gick trottoaren jag vandrade på sönder. Jag föll genast med på knä och försökte laga eländet. Täcka spåren efter mina framfart. Jag lyckades nästan, tyckte jag. Men inte helt. Jag såg kring mig ifall något bevittnat det hela. Jag såg bara några vitklädda män som spelade tennis, och de verkade inte ha märkt något. Så jag sopade diskret lite jord över förstörelsen och gick min väg.


När jag såg "Hjälp oss hitta våran Nora" evenemanget på Facebook innan, så läste jag först fel på Nora och tyckte där stod Hora. Jag tyckte inte det lilla kärleksbarnet på bilden liknade en hora. Så jag läste igen. Då uppfattade jag att det inte var en väldigt ung hora, utan helt enkelt en liten Nora. De skumma barnpornografiska bilderna som hade formats i min skalle suddades, till min lättnad, ut.
När jag berättade om mitt lilla snedsteg för en dansk, så frågade han vad jag tänkte på. Jag ansåg att det var ganska uppenbart att jag tänkte på horor. Samt Hulken såklart. Alltid Hulken.
Jag drömde att jag slogs med Hulken för någon natt sedan faktiskt. Jag förlorade.


Senaste sju-punkts-listan
  • Det är inte socialt accepterat att stampa på igelkottar
  • Alla har en Jenny i sitt umgänge. Vem har inte varit med om att man haft en vän som försvunnit, i cirka två veckor, som man sedan funnit irrande omkring på en lekplats? Jag gissar på att Herr Morgan är min Jenny. Detta är ganska löst baserat, så jag vet inte om det är något jag direkt lärt mig. Men jag anser att det räknas.
  • En påfågelshane som blivit av med sina vackra fjädrar blir självmordsbenägen
  • Gummiband håller längre om de fryses ner.
  • Jordnötter är en utav beståndsdelarna i dynamit.
  • Leonardo Da Vinci uppfann saxen.
  • Jag uppfann lampskärmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Du har rätt till min Åsikt