lördag 16 oktober 2010

Lördagsgodis vs. russin.

De senaste dagarna har barnen på jobbet bestämt sig för att jag minsann har låtsashår. Så nu vet man det.När jag idag var och köpte lördagsgodis så var där en liten unge som påpekade för mig att hon var nyttigare än mig och åt russin istället för godis. Medan hon informerade mig om detta så körde hon upprepade gånger på mig med sin lilla kundvagn. Jag frågade henne artigt var i helvete hon höll på med, så hon svarade rakt och ärligt; "jag kör på dig med min kundvagn."
Jag berättade då även för henne att hålla sina russin borta från mig, då jag inte litar på dem. Hon kallade mig då konstig och körde på mig några gånger till innan hennes far sa till henne att sluta göra illa mig.

När jag stod vid kassan och skulle betala mitt snask så kom lilla flickan rusande med sin kundvagn och sina russin. Hon berättare för kassörskan hur duktig hon var som åt russin istället för godis. Till skillnad från mig så berömde kassörskan henne och sa att det var duktigt av henne. Då bestämde sig lilla flickan för att påpeka att hennes storasyster inte var lika duktig, för hon åt godis.

Lilla flickan hjälpte mig sedan packa ner mitt snask i min kasse och påpekade att jag skulle få hål i mina tänder. Sedan skrattade hon åt mig för att jag inte hade körkort som hennes far.

Tur jag hade köpt snask så jag kunde tröstäta när jag kom hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Du har rätt till min Åsikt