fredag 9 april 2010

Pingis

Jag vaknade först mitt i natten av att något luktade väldigt bränt. Då jag, som ni vet, har haft ihjäl min brandvarnare för att öka spänningen i min vardag, kände jag mig manad att gå upp och kolla läget. Medan jag reste mig från sängen uppmärksammar jag att min kära katt Tifa krafsar i lådan.
Efter ett tag har jag konstaterat att varken jag eller katten har anlagt någon eld under nattens gång. Jag suckar och kommer fram till att det måste vara kattens avföring som luktar eld.

Efter detta var det kanske inte så konstigt att jag sedan drömde om att jag vaknade på nytt. Denna gången vaknade jag dock av att jag höll på att spela pingis med mig själv mitt i natten till Bee gee's låt Staying alive.
Det kan jag däremot hävda vara en lite annorlunda grej. Inte så ofta jag varit med om det. Är det någon som läser detta som nån gång vaknat av att de spelat pingis med sig själv (och förlorat) till just denna låt, så får de faktiskt ta och skriva det till mig. Jag ska göra en lista på hur pass vanligt detta är.

Jag tror denna drömmen är av erotisk natur.
Om någon undrar hur jag kom fram till detta kan ni faktiskt skriva och fråga.

1 kommentar:

  1. Hur kom du fram till det erotiska?
    Gillar du när folk slår med racketar på dina kulor? ^^

    Och du.. läs min blogg! SUPRIIISE!

    SvaraRadera

Du har rätt till min Åsikt