tisdag 27 april 2010

Misslyckad

Jag satt uppe nu denna natt och betalade mina räkningar. Tanken flög förbi om att jag inte borde behöva betala räkningar. Att vara Saftan skänker så mycket glädje till allas liv runt mig, enligt mig, så jag borde inte behöva betala några räkningar. Jag borde snarare få betalt för min personlighet. Lite som kungen.
Det var även därför jag, när jag var några år yngre, drack väldigt mycket av ölsorten Kung. För jag fick höra, av någon, att man blir vad man dricker. Det var en god framtidsplan tänkte jag. Men det höll inte. Jag blev aldrig kung.

Jag har haft flera väl planerade framtidsplaner som inte gått som jag tänk mig. Till exempel så läste jag en gång om en viss sorts lätt-yoghurt som hade väldigt många bieffekter. En av dessa bieffekter var mutation. Så jag hällde i mig ohälsosamt mycket av denna yoghurt, i hopp om att kunna få bli med i X-men. Även denna genom tänkta planen gick i stöpet. Jag fick inga spännande krafter, och mitt misslyckande var ett faktum.

När jag tänker tillbaka på alla mina planer som kommit och gått under årens gång, så känner jag mig lite misslyckad. Lite som kungen måste känt sig när han skulle läsa godnattsagor för sina barn förr i tiden. Jag och kungen har mycket gemensamt.

1 kommentar:

Du har rätt till min Åsikt