lördag 31 juli 2010

Anteckningar

Nu var det äckligt längesen jag skrev något här, säger Suede. Därför ska jag nu göra ett inlägg mest för sakens skull. Om det blir intressant eller inte visar sig när jag skrivit klart.

Det händer med ojämna mellanrum att jag får en tanke eller två som jag anser borde nedtecknas i denna bloggen. Det händer då även så att jag skriver ner några stödord för stunden, så jag ska komma ihåg vad dessa tankarna var för några, när jag väl sätter mig för att skriva. Jag tänkte idag gå igenom lite sådana anteckningar.
------

En tanke jag haft grundade sig på att jag tyckte att smeknamn så som ; Bov, Tjuv eller Skurk slängs runt för lite. Jag tycker det hade varit trevligt att börja kalla slumpmässigt utvalda folk för dessa eleganta smeknamn, främling eller icke, vem bryr sig?

För att utveckla det mer, tycker jag man kan utöka alternativen helt fritt. Kalla folk du träffar för första gången på krogen, jobbet eller i en hiss, för vad du än kan tänka dig komma på. Det är ett bra sätt att lära känna folk, och att få folk att lägga märke till dig. Det gör ditt liv helt enkelt mer intressant.
En del folk kan dock bli arga över detta beteendet har jag märkt. Men det är bara bra det också, för då vet du sedan att de inte är värda din tid.

Ett exempel på detta som jag själv råkat ut för var när jag refererade till en kille som "Han där med den fula kepsen", vilket tydligen var väldigt illa. Han verkade bli väldigt upprörd och blev väldigt högljudd. Jag bestämde mig då för att förklara för honom att hans keps faktiskt var ful, men att jag inte tyckte han var en lumpen person för det. Jag passade också på att berätta för honom att han även hade en väldigt ful tröja. Det var en lyckad afton.
------

Jag fann en omröstning där man hade kommit fram till att folk tycker det är pinsamt att gå på toaletten hemma hos andra om de är dåliga i magen. Jag själv förstår inte det hela. Om jag är dålig i magen kan jag istället få för mig att åka hem till folk bara för att låna deras toalett, då jag avskyr att göra rent min toalett. Är det inte den logiska tanken kring det hela?
------

Jag har kommit fram till att det inte är någon idé att försöka förbättra mitt CV. Jag har istället gett mig in på det fina spåret att börja söka jobb utefter mitt stjärntecken. Istället för att skicka något tråkigt CV ska jag alltså skicka information om mitt stjärntecken. Jag tror att jag på detta viset kommer ha möjlighet till att få fler jobb, och att jag nog kommer bli en väldigt eftertraktad arbetare. Jag ser en stark möjlighet till att jag har en VD plats inom något stort företag om cirka tre år.
------

En annan anteckning jag fann här var att; "Brännboll är idealsporten för öka sin sexuella kunskap." Varför denna meningen ens finns till är en helt annan fråga, en fråga som jag inte är helt säker på att någon vill veta svaret på.
------

En sista anteckning jag tänkte ta upp här bestod av stödorden; Prinsessan, mattan och potatisen.
Jag har personligen ingen aning om vad dessa slumpvis utvalda orden har för innebörd. De av er som kanske kan komma på någon bra logisk tanke kring dessa orden får gärna meddela mig om vad de kan betyda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Du har rätt till min Åsikt