söndag 14 juni 2009

Föraktar uppfinnare

Jag är idag frustrerad över att dagens uppfinnare fortfarande inte lyckts skapa en bra teleport. Hur svårt kan det egentligen vara?

Jag har tack vare denna misstro jag nu finner gentemot uppfinnare bestämt mig för att för alltid se ner på de som kallas sig själva för uppfinnare. Så om jag är på nån tillställning där någon påstår sig vara uppfinnare, kommer jag ge den personen en handflata över kinden med en gång, följt av en barsk utskällning. Någon måtta får det allt vara. Inte har de rest i tiden heller. Vad är det de uppfinner? Mindre mobilen? Vi behöver inte mindre mobiler, ge mig en teleport istället!

Inte färdas vi snabbare än ljuset heller, hade vi ordnat en rulltrappa som färdats snabbare än ljusets hastighet, så hade man kunnat lägga rulltrappan kring hela satans jorden, då hade de sluppit uppfinna en teleport. Se, jag är inte oresonlig, jag kan kompromissa.

Funderade ett tag på om jag skulle ta och uppfinna en teleport på egen hand, för så svårt kan det ju inte vara. Men då kom jag på att jag bör kalla mig uppfinnare för att genomföra det hela, och uppfinnare är dåliga. Så jag avstod att uppfinna en teleport.

Nej, dagens uppfinnare får ta med sjutton visa lite framfötter, för så här kan vi inte ha det.

1 kommentar:

Du har rätt till min Åsikt